Search This Blog

Wednesday, 15 June 2011

3rd Anniversary.... OOOOOOyeaaahhhh...

OOOOOOOyeaaahhhh.... Assalamualaikum... :)

Sudah lama kiranya saya tidak lagi menulis disini memandangkan saya selalu stress... (hape yg aq stress sgt pn aq x tau... belum ada anak lg nieh, dah ada anak ape citer pn x tau lar...).

Walaupun dah terlepas hari....
Saya masih nak wish HAPPY 3rd YEAR ANNIVERSARY to my beloved fiancee Ady b Adnan... Sesungguhnya bertunang itu bukan sesuatu yang menggembirakan bagi orang yang x mampu tahan perasaan & iman... Tersangatlah adventure melalui alam "PERTUNANGAN" itu... Sungguh meletihkan, ada2 aje yang x kena, tapi bak kata orang bertunang itu proses mengenali hati budi sesama insan. Walaupun kadang2 mood saya boleh berubah dalam masa 1 saat, tunang tersayang tetap sabar... & saya masih ingat dia mengutuk saya tadi... "eleh, dia merajuk mengadu kat mak orang plak tu... x malu..." & dengan nada selamba saya menjawab "eleh, biar lar... suka hati lar...". Orang bertunang kita pun nak bertunang... Orang nak kawin, kita pun nak kawin... Orang nak anak, kita angkat bendera putih sebab kita x nak lagi... kita masih muda remaja...(remaja kah???). & dia segalanya bagi saya...

P/S : kami adalah manusia yang sangat kurang bergambar, jadi adalah sukar untuk saya attach gambar kami berdua seperti insan2 yang lain bercinta.